Vul op de ov9292 reisplanner hieronder in van waar je vertrekt en waar je heen wilt plus vertrek datum en tijd. Kies of je de aankomsttijd wilt weten of vertrektijd. Je kunt tevens een terugreis plannen op deze handige en gratis 9292 reisplanner.
De roeping van 9292 is om een groot aantal werknemers welke werken bij het publiek transport te ontlasten. Dat zou betekenen dat wij U als passagier de info wensen aan te geven welke U nodig zou kunnen hebben om te rondreizen met het publiek vervoer. Ook wensen we de OV Werkgevers, overheid en tevens het zakenleven te bemoedigen gedurende het doen van hun taken in het publiek transport.

ov9292 van deur tot deur

9292 is een coöperatie van een groot aantal OV bedrijven in Holland. Wij verschaffen mede namens hen OV inlichting. Dat ageren wij mede door reizigers info via deze site en applicatie te doneren, doch bovendien mede door het geven van Openbare Data.

ov9292 mobiel

Uit deze jaar-cijfers is gebleken dat ov9292 in 2012 doch maar liefst 458 miljoen maal reizigers info gaf, t.o.v. 155 miljoen over het jaar 2011. maar niet alleen het bezoekersaantal aangaande de web-site rees beduidend, maar ook de applicatie word in 2012 steeds meer gevraagd. Ongeacht het hogere aantal opgevraagde reisadviezen, apprecieert de passagier deze assistentie aangaande 9292 bovendien hoger. Waar aangaande 9292 in 2011 een ruim voldoende 7,3 kreeg aangaande deze assistentie, is dat momenteel een 7,7. Deze nieuwe site kreeg een 7,8.

ov9292 reisplanner: nieuwe website en 9292 app

ov92929292 heeft het afgelopen jaar omvangrijke verandering ondergaan, zoals bijvoorbeeld deze allernieuwste site, nieuwere applicatie en tevens het bieden van openbare data. Stefan Hulman, manager 9292: “De komende tijdsperiode blijven wij verbeteren. Dit is fijn om te aanschouwen dat onze klanten daar op antwoorden mede door onze site meer te bekijken en waarderen met een hogere waardering. Want we doen het natuurlijk voor de reiziger.”

ov9292 van deur tot deur
Sedert 17 juli 2013 is het momenteel mogelijk om met 9292 een trip uit te stippelen vertrekkende uit Holland naar de grensstreek rond om Aken bij Duitsland en Belgie en weer terug. 9292 van deur tot deur is daardoor een coöperatie begonnen samen met het Aachener Verkehrsverband (AVV). Deze partijen geven elkander dienstregeling data aangaande het grens overschrijdend trip planning bestaanbaar te maken.

ov9292 reisplanner

Alreeds geruime tijd leeft er bij onze overheid en verbuikersorganisaties bij onze grenzen samen met Duitsland en tevens Belgie een wens voor grensoverschrijdende reisinfo. Aanleiding voor 9292 en tevens AVV om samen met elkander rond de tafel te gaan zitten. Er bestaan afspraken over de te leveren informatie aangaande die te kunnen verbinden samen met onze eigen applicaties. Na de belangrijke test heeft 9292 mobiel onze reisplanner met grenspasserende inlichting naar de AVV streek veleden weekende live gezet.

ov9292 plan je reis

Stefan Hulman, manager aangaande 9292, is opgewekt met deze uitvergroting: “Het blijkt dat klanten nabij de grenzen de wens bezitten aan deze inlichting. Dit is aangaande 9292 reden om die schrede neer te zetten. Wij vertrouwen erop dat dat een pad legt aangaande coöperatie samen met diverse grenslanden zodat wij dan tevens die assistentie zullen kunnen uitbreiden.”

ov9292 reisinformatie

A. Warnecke, Euro regionale coördinatie punt bij het Aachener Verkehrs verbund: “OV9292 en tevens AVV wensen hun coöperatie langzamerhand aan aanscherpen. In de komende jaren zou OV9292 bovendien live informatie en tevens tariefsinformatie grenspasserend ter beschikbaarheid staan.”

 


Plan mijn reis